luni, 29 decembrie 2008

Necesar

Perseverenta e una dintre cele mai importante calitati pe care le poate avea un om. Multa vreme (pana recent) am fost intr-o deplina eroare, crezand ca omul e cu atat mai "echipat" sa faca fata vietii cu cat e mai destept. Gresit! Inteligent dar lipsit de perseverenta, omul va fi destinat esecului, in plus va suferi mai mult decat prostul. Perseverenta insa e decisiva si determina de foarte multe ori succesul. Ii admir enorm si ii invidiez extrem pe cei care se dovedesc darzi in fata esecului si a obstacolelor, se aduna, depasesc disconfortul de moment, invata din experienta si merg mai departe, mai puternici si mai intelepti. Sper ca intr-o zi sa fiu si eu asa.

5 comentarii:

diddle spunea...

eu nu pot

Anonim spunea...

Join the club ;)

Crisia spunea...

Un prim pas spre asta este sa gandesti inaintea unei hotarari sau la orice inceput de drum atat varianta ca "iese", cat si pe cea ca nu "iese" si sa-ti compui reactii pentru fiecare din ele. Asa vei avea mereu o "salteluta" care sa-ti atenueze impactul posteriorului cu solul.

Sa zicem ca te impiedici si cazi cat esti de lung/a. Eventual mai si chicoteste cineva pe langa tine. Ce faci? Te enervezi pe tine? Te enervezi pe cel care rade de tine? Te vaiti de mama focului mimand o durere imaginara ca sa scapi de senzatia de rusine? Eu as rade cu toata gura, pentru ca mi-as imagina cum am aratat cazand. Think about it!

Crisia spunea...

Si inca un lucru: cand sunt in rahat pana la gat nu ma gandesc decat la cat de bine ma voi simti in momentul in care voi fi iesit din el si voi fi facut dusul purificator!

Food For Depression spunea...

Acu', depinde de unde si pe ce cad :)
Eu pledez mereu pentru naturalete. Daca ma doare, ma stramb. Daca mi se pare ridicol sau amuzant, rad. Iar reactia celorlalti... ma intereseaza si ma afecteaza in functie de valoarea celui care se manifesta.