joi, 19 februarie 2009

.......

Ieri am mancat pizza si ciocolata, am petrecut cu prieteni vechi si am baut (un pic prea mult) vin alb sec foarte rece. Asadar, a fost o zi buna desi ciudatica, prin indeplinirea in proportie de 80% a dorintelor din ziua respectiva. Mi-ar placea sa fie la fel de simplu si cand imi doresc sa inchid ochii si cand ii deschid sa ma gasesc odihnindu-ma pe o banca in Miraflores, sau inotand cu delfini, sau tinandu-mi odrasla de manuta in prima sa dimineata spre scoala.

Prostii, cine spune ca facand toate acele lucruri n-as simti fix ce am simtit aseara, singura diferenta ar fi ca in ziua urmatoare nu as mai fi mahmura. Uneori ma gandesc (realizez) ca nu fac decat sa-mi inventez pretexte de a fi nemultumita. Imi inventez conflicte de constiinta, ca sa citez din clasici; poate traiesc drame inchipuite, ce ridicol ar fi. Nu?

Anyways, nu ma voi lamuri azi asupra problemei, asa ca imi ordonez cu rara seninatate foile pe birou, pun pixurile in suport, mouse-ul la dreapta, paharul de apa la stanga si continui sa lucrez. Azi nu se va intampla nimic spectaculos si asta e OK.

4 comentarii:

naked as we come spunea...

uhm... miraflores, lima?

Food For Depression spunea...

The one and only - fantezie datorata integral lui Llosa...

naked as we come spunea...

been there, done that :D yummy

Food For Depression spunea...

Literally?
Damn it, cat te invidiez! :):)