vineri, 20 februarie 2009

Looks matter

Bietele romance, majoritatea arata jalnic.

Stiu ca se spune ca romancele sunt frumoase si partial sunt de acord. Da, natura este de multe ori generoasa cu ele iar obezitatea mai are cativa ani (deloc multi) pana cand va intra si la noi in Top 3 al celor mai raspandite afectiuni.

(Ce minunat diagnostic al lumii de astazi obezitatea, aceasta pandemie moderna self-inflicted.)

Desigur, saracia isi are rolul ei si functioneaza ca o explicatie pe cat de evidenta pe atat de cuprinzatoare. But make no mistake about it: prostul gust e marele autor al ororilor pe care le vedem pe strada si in media. Stridenta ca supracompensare a desavarsitei nesigurante de sine sau expresie exacerbata a nevoii de atentie; preluarea complet gresita, ridicola si rizibila a tendintelor; absenta stilului personal explica majoritatea faux-pas-urilor pe care le intalnim la tot pasul, fie ca e vorba de haine, machiaj, incaltaminte sau accesorii.

Sport?! Hai sa fim seriosi. Merge si o infometare, ne facem cat o vaca dupa, dar ce conteaza daca intre timp am prins un prost.

Pe de alta parte... la ce bun sa te ingrijesti? Uneori te mai apuca lehamitea. Masculii nu o duc deloc mai bine decat doamnele, dimpotriva. Cand iti atarna lantul de 500g la gat si ai uitat sa faci dus, nu prea ai o opinie despre strasurile aplicate pe unghii.

Suedezele sunt splendide. Majoritatea polonezelor iti taie respiratia. Iar rusoaicele sunt disperate. Ar fi bine ca romancele sa se trezeasca naibii la realitate.

5 comentarii:

naked as we come spunea...

cred ca glumesti... tu ai idee cit costa sapunul sau pasta de dinti? strasurile macar se pot refolosi. ca sa nu mai zicem ca sport presupune sa te echipezi cu costumatie naichi, doar nu te poti prezenta oricum la sala, si aia costa mai multa degeaba ca nu o vede cine trebe. nu mai bine iti iei un lantic de banii aia?

Food For Depression spunea...

Acu' imi dau seama ca ai dreptate, data viitoare o sa ma gandesc de 2 ori inainte sa arat cu degetu'.

Habar n-aveam ca zbenghiurile alea se preteaza la utilizari multiple... interesting.

naked as we come spunea...

ma, nici eu, dar nu-s consumabile, nu?

Food For Depression spunea...

I guess... I'll have to google it and get back to you ;):)

Ioana C. spunea...

pana acum cativa ani cateva kg in plus erau imaginea unei situatii materiale bune , acum e tocmai invers.Nu cred ca tine nici de sport,nici de toate dietele din lume, e vb pur si simplu de mentalitatea noastra si bine ai zis tine de prostul ori bunul gust,as zice de bunul simt in care te prezinti in public:cu sau fara o mie de zorzoane,sclipiciuri ori celulile la vedere.