joi, 20 noiembrie 2008

Emails

In ziua de azi nu mai e cool sa raspunzi la email. Se poarta sa te dai ocupat(a). Sigur, in opinia mea un om normal, indiferent de volumul de munca, isi rezerva intotdeauna timp pentru corespondenta. Dar stim foarte bine ca motivul adevarat e mai degraba indolenta. Iar daca intr-un final te indupleci (a.k.a. esti fortat de superior sau de imprejurari) sa raspunzi, in niciun caz nu o faci prompt! Ce, sa creada ceilalti ca toata ziua buna ziua stai in fata monitorului cu Send/Receive setat cum trebuie, chiar daca asta este poate chiar jobul tau? Cat despre blackberry, el a fost in fapt gandit sa dea bine pe masa la terasa in Dorobanti.

Urasc prostia si ipocrizia si nesimtirea si mai ales lipsa de profesionalism. Cand trebuie sa raspunzi la un email, as prefera sa nu fie nevoie sa revin cu un telefon sau sa iti scriu alte 2 emailuri in care te rog insistent sa raspunzi la primul. Nu de alta, dar e si in avantajul tau sa o faci.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Sarut mana!
Ai dreptate, lumea "se da" ocupata si uita sa raspunda la e-mail-uri. In opinia mea, este vorba de lipsa de bun-simt.

Anonim spunea...

Bine ai venit!

E nesimtire curata, clar.

Anonim spunea...

Bine te-am gasit! :)
Sa nu ma intelegi gresit, nu tutuiesc pe nimeni pana nu mi se da voie. Te-am tutuiat in ideea ca internetul e un spatiu mai "relaxat". Daca te deranjeaza tutuiala, te rog sa-mi spui.

Anonim spunea...

Tutuieste-ma away! :)

Anonim spunea...

Ok! :)