luni, 5 ianuarie 2009

Prieteni imperfecti

Sunt cam necajita (tipic pentru mine :)) ca toti prietenii mei sunt imperfecti! :)

Sa va explic. Tocmai mi-am dat seama ca eu am prieteni 'pe categorii': prietena cu care imi place sa merg la teatru si apoi sa impartim firul in patru; prietena cu care incerc restaurante noi, barfesc (daaa, barfim! ca doar femei suntem...) si care imi da cele mai bune sfaturi cand ma gasesc in incurcatura; prietena cu care discut despre religie si sensul vietii; prietena care imi explica ce se mai intampla in materie de cluburi; prietena-savant care isi face PhDul in State si care imi explica din perspectiva experimentala cate-n luna si in stele si care imi povesteste intamplari hazoase si inedite. Unele dintre ele nu se cunosc decat din povesti sau din vedere, iar unele nici nu se suporta. Ceea ce mi se pare inexplicabil, dar le priveste, cata vreme nu imi provoaca mie greutati.

Si imi dau seama ca atunci cand una dintre ele lipseste (sa zicem, in concediu in alta tara, fara roaming sau acces la email), raman o vreme cu o serie de subiecte 'neacoperite', 'nevorbite'. Ca nu pot s-o intreb pe artista cum sa procedez la ananghie, si nici pe savanta cu ce sa asortez noua mea fusta. Intelegeti voi.

Si uite asa... Nimeni nu e perfect :). Ma intreb... eu care dintre prietene oi fi pentru fiecare dintre ele? Cred ca m-as distra la culme sa aflu.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Eu sunt perfect. Dar nu-ţi sunt prieten. Ideea e, perfect în viziunea ta sau perfect în viziunea mea?

Food For Depression spunea...

Hmmm... deocamdata, perfect (doar) in viziunea ta, eu nu am cum sa ma pronunt :)