marți, 10 martie 2009

Pulsatii

Imi plac zilele ca cea de azi, cand ma trezesc cu soarele si ma culc cu ploaia, cand am libertatea de a-mi asupa urechile – fiecare cu o perna – atunci cand zgomotul monoton al picaturilor in geam iese din fundal cerandu-si insistent prim-planul, acaparandu-mi atentia. Nu ma satur sa admir cerul nesfarsit, alburiu, pe care ploaia pare sa-l traga tot mai aproape de noi; uneori picaturile imi par mainile Cerului desenate cu linie punctata catre oameni, poate ca ploaia e sansa fiecaruia dintre noi de a ne ridica deasupra trotuarelor ciobite si a baltilor tulburi.

Imi place cand toate planurile facute pentru astazi sunt amanate, cand pot sa imi trag pilota alba peste cap si sa rememorez in valurile parfumate ale asternuturilor vremurile cand sub plapuma se intalneau Romeo si Julieta, intrigi daramau imperii sau harta lumii imi repeta capitale pe care nu le-am putut retine niciodata.

Zilele precum astazi sunt create special pentru cozonac si fructe, Gotan Project sau Buddha Bar, ulei de migdale si pisici albe.
Today was a good day.

3 comentarii:

giuly spunea...

dragut :)

M. spunea...

O plecaciune pentru astfel de zile! Si o mare dorinta ca ele sa se repete...pentru ca, sincer, le iubesc!

Food For Depression spunea...

Si eu!!