joi, 17 septembrie 2009

Limpezire

Grație binevoitoarei și indispensabilei Andreea (girl, you know you rock!) care s-a îndurat de fundul meu amărât și complet pierdut pe www, am reușit să aduc câteva modificări importante blogului. Sper ca noile elemente mai mult sau mai puțin artistice să nu vă împiedice să savurați ca și până acum cocktailul de idei care m-a facut celebră (riiiiiiight).

10 comentarii:

Darael spunea...

Interesant aspect. Deosebit. Arata bine.

A. spunea...

Tocmai ce ma pregateam sa iti scriu comentariu la cealalta postare ca imi place tema noua :)))) Glad to be of help! Si, daca mai ai nevoie de idei pt blog, am adunat cateva (cum sa pui smileys, linkuri automate la postari posibil in legatura, star rating, trebi de-astea importante). Ce sa fac, sunt avida de chestii noi pe lume, iar astea sunt atat de indepartate de ce fac zi de zi incat au venit numai bine :)
Pupici!

A. spunea...

Inca o chestie care pe mine m-a debusolat initial: in caz ca ti-a disparut bara de sus datorita noii teme, dar o vrei inapoi, stiu cum se face si asta, just let me know :)

Food For Depression spunea...

@Darael: multumesc, catre asta tindeam.

@Andreea: multumesc si tie, pentru tot. Esti ffff resourceful & nice & kind & sweet! Oh, and resourceful! :):) Marturisesc ca m-am chiorat azi pe net vreo 2 ore dupa smileys dar in afara de o tentativa de virus de pe smileycentral.com si cateva explicatii care ma obligau sa imi instalez Firefox in loc de IE... n-am gasit nimic.... Nici nu indraznesc sa zic mai mult :)

A. spunea...

Will you marry me? :))))))

Acuma serios vorbind, la ce bun sa cauti ceva ce eu am gasit deja? E drept insa ca pt smileys la postari ai nevoie de firefox, insa pentru comentarii, nu.

lollitta spunea...

place la mine :) chiar mult de tot

Food For Depression spunea...

@Andreea: yeeeeees (virtual happy tears) :):):):)
You're good. As in, really good. Maine investighez chestiunea cu fetisoarele pt comments, de IE nu-mi vine sa ma despart, sunt surprinsa cata inertie depozitez in adancuri.

@lolitta: me happy. Ma bucur ca e si pe gustul tau. Dupa cum ziceam, meritul moral e al Andreei a.k.a. the web sorceress. Si eu sunt destul de multumita chiar daca nu m-am obisnuit complet, zici ca mi-am renovat sufrageria.

Ce de comentarii am inceput sa scriu, si cu smilies o sa fie o minunatie!!! :)

A. spunea...

In ce priveste comentariile, am gasit o platforma numai buna, uite.

Food For Depression spunea...

@Andreea: you are relentless :)

diddle spunea...

daaa, arata fain la tine >:D< m am si descaltzat, nu cumva sa-ti murdaresc covorasul.