vineri, 26 iunie 2009

Farrah and Michael are gone

Bietul Michael (nu pot evita hot-topicul zilei). A trebuit să moară ca să recâștige respectul lumii. Cu numai câteva săptămâni în urmă mai toată comunitatea de divertisment online arăta cu degetul umbra fostului star cu celebra mască și umbrelă de soare, într-o ținută neobișnuită, formată din ceea ce semăna izbitor cu o pereche de pantaloni de pijama asortați la un sacou cu brizbrizuri, așa cum îi plăcea lui. Fotografiile fuseseră făcute în fața cabinetului unui doctor, una din singurele două locații unei MJ mai putea fi văzut în ultimii ani, cealaltă fiind evident tribunalul. Acum plouă cu RIPsuri, nici măcar respectul în fața trecerii ireversibile spre marele necunoscut nu mai justifică tastarea cuvintelor până la capăt.

Dar despre morți, numai de bine. Să îl ierte Dumnezeu și să sperăm că de-acum este într-un loc mai bun.

Ce trist e totul. Ce îngrozitor este pentru cei rămași în urma celor ce se duc. De exemplu pentru Ryan O'Neal care, întrebat tot ieri de starea lui Farrah, n-a avut de zis decât atât: ”Farrah's gone”.

Și asta e cam tot ce se poate spune.

2 comentarii:

raulnecesar spunea...

mi-a placut un comentariu pe blogul lui exarhu - *si nu-mi pot inchipui lumea fara michael jackson. care n-am fost neaparat “fan”. poate asta e masura*
...

Food For Depression spunea...

Mda, si mie.
Chiar, f bine spus, lumii nu prea-i vine a crede ca MJ nu mai e si asta e un indiciu just how big he was.