miercuri, 24 iunie 2009

A sight for sore eyes

Azi mi-am luat inima-n dinți și i-am zâmbit unui domn necunoscut pe stradă. În fine, domnul nu era chiar domn ci mai degrabă un tinerel, iar strada era chiar un bulevard. Eu à pied pe trotuar, domnia sa pe motocicletă. M-au binedispus costumul, cămașa și cravata care mi-au amintit brusc de toate orașele splendide în care oamenii merg în mod curent la serviciu sau la plajă pe doar două roți, naturalețea cu care se foia la semafor, probabil cautând o poziție cât mai comodă, seninătatea cu care iscodea curios ambianța din spatele vizierei. Am dat liber reacției spontane și am zâmbit cu simpatie, deși în mod normal aș fi ultra-sensitive despre cum ar putea fi interpretat gestul meu. Zâmbet adevărat, prelung, privire susținută. Nicio reacție din partea domnului meu, mă întreb dacă din pricina surprizei sau pur și simplu nu i-am fost simpatică.

Oh, well. Mă duc la film.

4 comentarii:

Someone there. spunea...

Ce fază simpatică şi eu fac faze de astea rar şi îţi dă o senzaţie mică de libertate ...şi e fain , şi e bine şi sunt tare bine venite aceste zâmbete mute ,nu crezi ?

joi spunea...

cred ca gagiu era ocupat ,dar si ca nu te-a placut.
cand il filezi pe el nu tb sa zambesti din prima.afiseaza o atitudine f dezinvolta si flutura-ti privirea indiferenta intr-acolo,insistand doar 1 secunda mai mult cu o schita de suras cu un unghi mai deplasat cu 50 de grade,si vezi ce se-ntampla,apoi dezvolti schita.........
ai vazut gheisa?
astept feed-back-ul

cautai art cu sex-ul ,in care te crizai tu.sa-ti zic ca o partida proasta e mai buna ca nimic.e proprie experienta calda inca.si a fost ceva insipid,incolor,credeam ca plac tipul,ceva la el imi placea,cum era inainte cu 5 ani sa zicem.bine,el ma place mult.ce vroiam sa zic,nu ma simt fericita ,dar linistita si mult mai altfel.da,am nevoie de sex,asta-i clar,ca nu mi-era.altfel nu ma pot concentra la tumultul cotidian,si altfel risc sa transform o atractie fata de cineva intr.o pasiune nefondata


si ce mai vroiam sa.ti zic.ce e ''strident''aici,dar nu in sens negativ,blogul tau e un jurnal intim deschis in care sangerezi,si asta doare,dc vrei.felicitari pentru curaj,si nu mai sangera,vezi rozul din negrul pamantenilor si uziteaaza empatia.

numele e ciudat ,f,f,d,dar viata-i frumoasa si barbatii raman deliciosi,oricum ai lua-o-
pa

Food For Depression spunea...

@DPolly: da, senzatia e f faina. Eeeeh, daca as avea curaj sa zambesc spontan si unui tip care ma intereseaza....

@joi: nu cred ca am inteles toate ideile din mesajul tau, insa iti multumesc pentru vizita si impresii. Sunt perfect de acord cu tine, barbatii raman deliciosi in ciuda tuturor defectelor lor :):)

Laetitia spunea...

Eu ti-as fi zambit oricum, inapoi. :)